Jump to content
Mental Support Community
  • entries
    5
  • comments
    0
  • views
    123

Cu ajutorul unui blog poti sa faci bani!


deboramcna

84 views

Cea mai simpla metoda de a face bani online din reclame e cu ajutorul unui blog, si un novice poate sa faca asta. Se stie ca in mare parte blogurile sunt facute pentru a aduce o sursa de venit suplimentara. Intr-adevar e cea mai simpla metoda! Totodata aceasta metoda de venit ca recompensa necesita timp alocat si multa munca. Exista multe modalitati prin care sa faci din blog o sursa de venit:

1. Clickurile pe reclame: Cea mai comuna si cea mai usoara metoda! Oricine poate sa scrie despre orice, despre vreme, IT, economie, tendinte de zi cu zi. Efortul cel mai mare este dupa ce termini articolul de scris sa folosesti cuvinte cheie pe care ulterior sa le optimizezi. Cuvintele cheie pe care le folosesti o sa iti aduca trafic pe blog din motoarele de cautare. Cu cat primesti si mai multe clickuri pe reclame cu atat mai multi banuti pentru tine.

2. Siteuri de referinta sau bookmark: Daca ai timp, daca nu iti faci oricum, continutul tau trebuie sa fie foarte bun calitativ. In aceasta metoda iti respecti un termen de postare, adica stii ca o data pe saptanama iti inveti utilizatorii sa revina la tine pe blog, pt ca va aparea cu siguranta ceva nou. In momentul in care ai postat un blog si cantitativ, dar mai ales calitativ, incerci sa il promovezi pe alte siteuri de referinta care indirect iti aduc noi vizite, acestea vor fi repetate daca intr-adevar continutul merita citit.

3. Plata pe post: Spre deosebire de metoda anterioara, creezi cat mai multe bloguri, nu la un anumit interval de timp, ci cat mai des. Este nevoie sa iti prezinti blogul pe cat mai multe site-uri dereferinta ca www.meritacitit.ro. Pe de alta parte poti sa iti prezinti blogul de fiecare data cu un nou articol pe site-uri de genul PayperPost sau Sponsored Reviews. In momentul incare intri pe alte bloguri si publici un comentariu, ai posibilitatea sub numele tau sa iti pui pagina web, tot submit... Insa trebuie sa fii atent, lumea e suficient de inteligenta sa isi dea seama ca e o reclama ascunsa si sa treaca cu vederea asupra likului tau. Valoarea oricum se vede pe Google, pe linkuri de profil, in functie de Alexa rank si venitul lunar pe care il faci, prin aceasta metoda. Daca vrei sa stai mult in sistem, trebuie sa folosesti metoda asta cu desavarsire.

4. Blogul automat: Daca esti un bloger lenes, daca treci printr-o perioada nasoala in viata si nu ai chef sa impartasesti anumite trairi din viata ta, poti prelua articole depe alte site-uri. Acum probabil va intrebati daca nu este ilegal... Eh, si asta se face cu cap, nu ai voie sa preiei intreg articolul de pe un site, preiei prima parte si inchei cu linkul de pe care ai luat sursa. Aceasta metoda se foloseste in colaborare cu RSS feed si motoare de cautare. Singurul efort care-ti ramane de facut este partea de SEO care nu poate fi automatizata.

5. Vanzarea de linkuri: Sursa de venit? Ei bine, tu postezi despre economie, arta, sau diferite servicii in continutul textului sub care pui reclame. Avantajul acestei metode e ca nu se tine cont denumarul de vizitatori.

6. Sa scrii pentru un blog. Poti sa iti cauti pe internet joburi la care se solicita un articol pentru blog pe zi.Topicurile vor fi selectionate de un moderator, iar treaba ta ramane sa stai pe spate, sa cercetezi piata, sa cauti informatii si sa te relaxezi scriind articole. Daca chiar ai talent la scris, te-as sfatuit sa iti creezi propriul blog, sa nu stai la mana altora!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...